Workshops

Naast de reguliere hondencoaching biedt Dogtrack ook training in de vorm van diverse honden workshops:

Wandelen zonder trekken

Ben je het zat om vooruit gesleept te worden tijdens de wandeling? Tijdens de workshop wandelen zonder trekken gaan we gericht aan het werk met het naast lopen. Door diverse trainingsmethodes te bundelen kan je rekenen op een snel resultaat!

Trekken aan de lijn

De kosten voor de workshop ‘Wandelen zonder trekken’ zijn €95,- per hond.

Omdat het sterk aan te bevelen is om met alle personen die wandelen met de hond deel te nemen aan deze workshop zijn de kosten per hond aangegeven. Op deze manier kan je deze workshop met maximaal 4 personen volgen voor zonder extra kosten.

Kind en hond

In het ‘Kidz on Track’ programma leren we kinderen hoe ze om moeten gaan met honden. Wat zijn de regels voor de omgang met een hond en hoe kun je met ze spelen?

Tijdens de hondenworkshop Kind en hond kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar zelf 3 weken aaneengesloten trainen met de hond op woensdagmiddag. Voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar is het mogelijk om mee te doen samen met een volwassene.

Leuke spelletjes en oefeningen voor de hond combineren we met het aanleren van de regels in de omgang met honden. Plezier en veiligheid staan voorop in deze workshop.

De kosten voor de workshop ‘Kind en Hond’ zijn €85,- per combinatie.

Samen op pad

Meer plezier tijdens de wandeling of in het bos? Dan is dit de workshop voor jou!

Er valt buiten enorm veel te beleven voor jouw hond en het is een mooie uitdaging om als eigenaar steeds weer iets nieuws te vinden om samen lekker bezig te kunnen blijven.

Samen op pad

Variatie aanbrengen in de dagelijkse wandelingen met jouw hond is belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat de hond naast lichaamsbeweging ook geestelijk gestimuleerd zal worden. Het is daarnaast natuurlijk gewoon leuk om samen te kunnen werken en het geeft je de mogelijkheid om training te combineren met het uitlaten.

Speciaal voor pups is er nu ook de ‘Samen op pad junior’ workshop. Hier leggen we het accent meer op samenwering en is de inhoud aangepast op de mogelijkheden van jouw pup.

De kosten voor de workshop ‘Samen op Pad (Jr.)’ zijn €85,- per combinatie.

Direct inschrijven?

Stuur een mail om je direct in te schrijven voor een workshop of neem contact met ons op voor meer informatie.

“Money can buy you a dog, but only love will wag its tail”
~ Kinky Friedman ~

Dogtrack | info@dogtrack.nl | Telefoon: +31 6 365 308 38 | Apeldoorn

Powered by Inviato.nl