Voor de hond

Voor de hond heb je bij Dogtrack volop mogelijkheden om individueel en in groepsverband met jouw hond samen te werken.

– Puppycursus
– Coaching bij probleemgedrag
– Fine en Fab
– Workshops

Cursussen Hondenschool Dogtrack Voor de hond

Groepslessen of privé-training?

Er zijn diverse redenen waarom we in ons aanbod zoveel waarde hechten aan het individu en zeer uitgebreide mogelijkheden voor individuele training en coaching bieden. In eerste plaats wil ik graag onverdeelde aandacht voor jou en jouw hond aan kunnen bieden. Hierdoor kunnen we flexibel werken met de lesplannen en haal je absoluut meer uit iedere les. Het geeft je daarnaast de mogelijkheid om met meerdere of verschillende gezinsleden te trainen, waardoor de lessen afgestemd worden op jouw situatie.

Een andere reden kan zijn dat jouw hond ‘een probleem’ heeft. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om een cursus te volgen bij een hondenschool die alleen groepslessen geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan honden die moeite hebben met andere honden. Stress door drukke situaties of angst gerelateerde problemen. Door privétraining is het toch mogelijk om aan de (her)opvoeding te werken en gewoon te genieten van het samenwerken.

Een bijkomend voordeel van een ‘personal trainer’ is dat we lestijden en zelfs de locatie in overleg kunnen vastleggen. Werk je bijvoorbeeld in een ploegendienst? Of is het lastig om op een vaste dag tijd vrij te maken? Dan biedt privétraining uitkomst.

Voor de hond

Het is mogelijk om dezelfde (basis)oefeningen te leren zoals je bij hondenschool zou gebeuren. De coachende inslag geeft je alleen meer diepgang, duidelijkheid en door de individuele aandacht ook de mogelijkheid om deze stappen veelal sneller te doorlopen. Hierdoor kunnen we meer lesstof doornemen of de oefeningen verder gaan verdiepen. Ook kunnen we nog meer tijd besteden aan het versterken van de relatie met jouw hond.

“Money can buy you a dog, but only love will wag its tail”
~ Kinky Friedman ~

Dogtrack | info@dogtrack.nl | Telefoon: +31 6 365 308 38 | Apeldoorn

Powered by Inviato.nl