Samenwerkingen

Samenwerkingen gaan we aan om elkaar te versterken! Door onze kennis met collega’s in diverse disciplines te delen en te bundelen versterken we elkaar om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Samenwerkingen

Graag stellen wij je voor aan onze partners:

Via Natura, gespecialiseerd in hond en kat

Natuurlijke voeding
Honden en katten zijn van nature vleeseters. Via Natura blijft zo dicht mogelijk bij de natuur. Wij bieden het grootste assortiment natuurlijke voeding met een hoog vleesgehalte. Zonder toevoegingen, dus geen onnatuurlijke conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Verkrijgbaar in de vormen rauw, blik en brok. Via Natura geeft jouw dier een natuurlijk voedingsadvies op maat. Ook bij bijzondere wensen zoals dieetvoeding. Het effect? Een glanzende vacht, verbeterde weerstand, toename van energie en een betere conditie. Kortom, een gezond en fit dier.

Uniek totaalassortiment
Via Natura heeft alles in huis voor de complete verzorging van hond en kat. Van mand tot voerbak tot speelgoed. Via Natura is ook een natuurlijke dierdrogist.

GoedBeterBeest

Wederzijds respect en vertrouwen,
ontspannen wandelen met jouw hond,
geestelijk en lichamelijk evenwicht,
probleemloos dierenartsbezoek en
vriendelijke omgang met mens en dier

Jouw huisdier goed in z’n vel, letterlijk en figuurlijk.

Praktijk Dierenarts Kruithof

Bij ons, dierenarts Saskia Kruithof en assistente Merel, kom je in een prettige praktijk waar nog sprake is van oprechte zorg voor jouw huisdier. Dus ruimte voor tijd en aandacht. Een verademing!

Altijd dezelfde dierenarts en dezelfde assistente, wat wil je nog meer?

Beiden slim en wakker en (bijna) altijd een goed humeur.

Boel Bewust

Doe jij al wat je hart je influistert?
In één coachsessie help ik je te luisteren naar wat klopt. Ga in gesprek met je hart, het vertelt jouw verhaal. Neem contact op voor het gratis bespreken van hartzaken!

“Getting information of the internet is like taking a drink of a fire hydrant”
~ Mitchell Kapor ~

Dogtrack | info@dogtrack.nl | Telefoon: +31 6 365 308 38 | Apeldoorn

Powered by Inviato.nl