Puppycursus

Gefeliciteerd met jouw nieuwe gezinslid!

De opvoeding van jouw pup is ontzettend belangrijk, hiermee zet je de eerste stappen om jouw puppy tot een blije, gehoorzame hond te vormen. Buiten geduld, tijd en liefde komt er nogal wat kijken bij de opvoeding en training van een pup. Alle aspecten rond opvoeding, socialisatie en training worden in dit maatwerk traject behandeld. Omdat we uitsluitend privétraining geven is er veel meer rust voor jouw pup en dit komt niet alleen ten goede aan het leervermogen van jouw hond, maar vooral aan jullie relatie. Bovendien is er meer ruimte voor jouw eigen inbreng en leer je als eigenaar alles wat je nodig heeft om jouw pup een geweldige start te kunnen bieden.

Puppycursus Dogtrack

In de puppycursus leggen we de basis voor de toekomst!

Tijdens de eerste weken van jouw pup staat de relatie met jou als eigenaar centraal. In een puppytraject komen natuurlijk de basisoefeningen zoals zit, lig en rustig naast lopen voorbij en besteden we aandacht aan socialisatie en een positieve opvoeding.
Het doet er echter niet zozeer toe welke oefeningen je jouw pup aanleert, maar wel dat je begrijpt waar je mee bezig bent. Als je weet hoe je jouw hond iets kunt leren, dan is er tijd genoeg voor oefeningen en kunstjes. We nemen daarom de tijd om jouw pup te leren begrijpen en vooral ook te genieten van deze heerlijke fase in het leven van jouw hond!

Puppycursus Dogtrack

Hoe gaan we te werk?

We starten een puppytraject altijd met een kennismaking. Hier kun je gelijk de eerste vragen stellen en krijg je een deel theorie over jouw pup en honden in het algemeen. Op deze manier zal de verdere training optimaal worden benut en kunnen we de sessies verder afstemmen op jouw situatie. Vanuit deze kennismaking stellen we samen een plan op voor de hierop volgende weken en gaan we samen aan de slag met socialisatie, opvoeding en het leggen van een solide basis. Volledig afgestemd op maat, voor jou en jouw pup!

Doordat de lessen bij jou thuis of in ons trainingscentrum gegeven worden kun je direct starten. Je hoeft dus niet op andere cursisten te wachten en je maakt samen met jouw nieuwe huisgenoot een vliegende start.

U kunt een mail sturen om direct in te schrijven of neem contact op als u nog vragen heeft.

Respect, geduld en liefde zijn kernwoorden die in iedere training bij Hondenschool Dogtrack hoog in het vaandel staan.

“Money can buy you a dog, but only love will wag its tail”
~ Kinky Friedman ~

Dogtrack | info@dogtrack.nl | Telefoon: +31 6 365 308 38 | Apeldoorn

Powered by Inviato.nl